Lancering Nicole’s Blad

Swingend feest met Sonny’s Inc. en DJ Charles op de nationale bevrijdingsdag van Frankrijk

Buitenplaats Het Loo, 14 juli – Quatorze juillet, de nationale bevrijdingsdag van Frankrijk, werd dit jaar op spectaculaire wijze gevierd tijdens het super feest van Nicole’s Blad. Het feest, dat plaatsvond op een prachtige locatie, kon rekenen op een verrassende en feestelijke toevoeging: niemand minder dan Sonny’s Inc. zorgde voor een onvergetelijke avond!

De gasten van Nicole’s Blad waren helemaal in de Franse sferen gekomen en hadden zich voor de gelegenheid feestelijk uitgedost. Het was een kleurrijk gezelschap dat zich verzamelde voor de lancering van het nieuwste nummer van het blad van Nicole des Bouvrie. En de avond kon niet beter beginnen, want Sonny’s Inc. betrad het podium en zorgde voor een muzikale sensatie die nog lang zal worden herinnerd.

Ondanks de zomerse hitte werd er binnen al snel flink gedanst. Hoewel er even werd overwogen om buiten op te treden, bleek dit om gemeentetechnische redenen niet mogelijk.

Maar dat weerhield de feestvierders niet! De dansvloer stond al snel vol en naarmate de avond vorderde, werd het feest alleen maar intenser. De aanwezigen genoten met volle teugen van de muziek en de gezelligheid.

Tussen de spetterende optredens van Sonny’s Inc. door zorgde DJ Charles voor een niet te missen feestelijke sfeer tijdens de pauzes. Met zijn kenmerkende stijl en vlotte mixen bracht DJ Charles de aanwezigen in de perfecte stemming om te dansen en te genieten van het evenement.

Terwijl Sonny’s Inc. het podium even verliet om op adem te komen, nam DJ Charles het roer over en hield hij het feest gaande met zijn aanstekelijke beats. Zijn naadloze overgangen en goed gekozen nummers zorgden ervoor dat het feesttempo niet verslapte en dat de dansvloer gevuld bleef met enthousiaste feestgangers.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de Nederlandse medley van Sonny’s Inc.. De dansvloer veranderde in één grote polonaise, waar iedereen vol enthousiasme aan deelnam. Het was een ware explosie van feestvreugde en saamhorigheid. Zowel de bekende gezichten uit het Gooi als de fans van Sonny’s Inc. gingen helemaal op in de feeststemming.

Nicole’s Blad is een bekend magazine dat regelmatig verschijnt en bij elke nieuwe editie wordt er groots uitgepakt met een lanceringsevenement op een unieke locatie. Deze evenementen zijn altijd een succes en trekken zo’n 500 tot 1000 gasten. Het is dé gelegenheid om te netwerken, te feesten en bekende gezichten te ontmoeten. De organisatoren, Nicole des Bouvrie en Arne Hak, waren dan ook uitermate tevreden over de geweldige sfeer die de avond vulde.

Het feest van Nicole’s Blad met Sonny’s Inc. was een ware triomf en een perfecte viering van de Franse bevrijdingsdag. Met veel plezier kijken de gasten en de organisatoren terug op een zeer geslaagde avond vol muziek, dans en gezelligheid. Het is duidelijk dat Sonny’s Inc. en Nicole’s Blad een onverslaanbare combinatie vormen voor een uniek feest!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG