Feestelijke Nacht bij Bistrotel ’t Amsterdammertje

 Sonny’s Inc. Verblindt de Dansvloer! 🎉🎵

Nieuwersluis, 28 augustus 2023 – Een zinderende avond vol muziek, dans en culinaire hoogstandjes betoverde de sfeervolle setting van Bistrotel ’t Amsterdammertje in Nieuwersluis afgelopen zaterdag, 26 augustus. Sonny’s Inc., de meester van de beats, bracht een onvergetelijke avond door in het restaurant, ter ere van de familie Perridon. Jong en oud kwamen samen om te genieten van een feest dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

De genereuze gastvrijheid van Sterrenchef André Gerrits‘ locatie legde de perfecte basis voor een avond vol vreugde en muzikale vibes. De gelegenheid vierde niet alleen de verjaardagen van drie familieleden, maar ook de essentie van samenkomen en plezier maken. Van de eerste noot tot het laatste akkoord wist Sonny’s Inc. de dansvloer in vuur en vlam te zetten, terwijl de jeugd de avond wegswingde op de opzwepende muziek.

De combinatie van Sonny’s opzwepende muziek, Gerrits’ gastronomische meesterwerken en de warme sfeer van Bistrotel ’t Amsterdammertje creëerde een avond die alle zintuigen prikkelde. Het personeel, met hun vriendelijke en attente houding, voegde een extra laag gastvrijheid toe aan de avond. Het was duidelijk dat zowel het keukenteam als het bedienend personeel met passie en toewijding werkten om deze ervaring tot een ongekend hoogtepunt te brengen.

“Bistrotel ’t Amsterdammertje is niet zomaar een restaurant; het is een reis voor de zintuigen,” aldus een van de gelukkige aanwezigen. De avond was een eerbetoon aan de kunst van het samenzijn, waarbij lekker eten, geweldige muziek en een bruisende ambiance elkaar ontmoetten.

De echo van deze spectaculaire avond zal ongetwijfeld nog lang doorgaan. Voor iedereen die op zoek is naar een ervaring om te koesteren, is Bistrotel ’t Amsterdammertje een must-visit bestemming. Met een diepe buiging naar het hele team achter de schermen, blijft deze avond een lichtpuntje in de harten van alle aanwezigen. 🌟🍽️🎶

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG