Fontein Dorcas Event met Sonny’s Inc.

Veiling in Kasteel Oud Wassenaar

Op vrijdagavond 12 februari 2010 organiseerde de Dorcas Ondernemersgroep Duin en Bollenstreek alweer voor de vierde keer het Fontein Dorcas Event.

Deze keer was het op een bijzondere locatie namelijk het Kasteel Oud Wassenaar. Na het overweldigende succes van de eerste editie in 2006 met een uiteindelijke opbrengst van € 63.300,00 werd er in 2007 nog een schepje bovenop gedaan. Aan het eind van de avond had het tweede Fontein Dorcas Event € 95.400,00 opgeleverd.

In 2008 werden alle records gebroken en leverde de derde editie € 163.300,00 op! Voor het vierde Fontein Dorcas Event ging de Dorcas Ondernemersgroep Duin en Bollenstreek proberen om te zorgen dat er aan het eind van de avond een cheque van meer dan € 100.000,00 overhandigd kon worden aan Dorcas Hulp Nederland.

Aan het einde van de avond was iedereen wederom in een “hoera stemming” want er was een kleine € 120.000 vergaard.

Sonny’s Inc. verzorgde de muziek met passende jazzy en easy-listening tunes, aan het einde van de avond was het swingen en introduceerden wij Franklin Brown om samen een fantastisch soul en disco blok te brengen. Het was een spraakmakende en overgetelijke avond !

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG