Carnavalsfeest van de carnavalsclub de Tolmennekes in Wierden

Tolmennekes gaan uit hun dak

Op 13 februari 2010 speelde Sonny’s Inc. op het Carnavalsfeest van de carnavalsclub de Tolmennekes in Wierden.

Tolmennekes carnavalsfeestRuim 900 mensen waren getuige van een grandioos “uit je dak feest ” Sonny’s Inc. was beslist niet uitgenodigd om een hoempapa concert te geven maar wel om een, disco, latin concert te geven waar bij werkelijk alle fraai verklede gasten aan het swingen waren .

De avond stond in het teken van “The Loveboat” De hilariteit was groot op het podium vooral toen een groep vrouwen het podium op kwamen om de musici van Sonny’s Inc. pruiken met strikken op te zetten. Wij lagen in een deuk toen inval trompettist Jan van Duikeren met pruik en oorbellen de gevleugelde woorden zei: ” Ik heb alles meegemaakt maar dit slaat alles”

Het was een groot feest met een uitgelaten menigte, met een voldaan gevoel en nog nagenietend van de enorme lol gingen wij huiswaarts.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG