Mega-event van Generatie KPN

Feest in de Rai met KPN

Op zondagmiddag 31 januari 2010 speelde Sonny’s Inc. op het .

‘Generatie KPN’ is de paraplu waaronder momenteel de belangrijkste diensten van KPN zoals mobiel, Internet en digitale TV in radio- en tv-spots, in print en online onder de aandacht worden gebracht.

Het grote feest van “Generatie KPN” werd gehouden in de Rai te Amsterdam. 15.000 mensen bestaande uit medewerkers met partners kwamen uit alle delen van het land en werden ontvangen door diverse acteurs en prachtig uitgedoste steltlopers.

Evenals vorig jaar mocht Sonny’s Inc. het top event opluisteren met de grootste bezetting. In het jaar 2009 speelden wij ook voor KPN en verzorgden wij het voorprogramma van Marco Borsato met veel succes.

Dit jaar gaven wij wederom een twee uur durend concert weg en introduceerden wij in de show onze friends: Justine Pelmelay, Franklin Brown en Jeroen van der Boom. Tijdens het optreden van Sonny’s inc. werd tevens aandacht voor een filmpje van Haïti. KPN steunt de acties voor Haïti.

De sfeer was fenomenaal, het podium en lichtspektakel waren zeer indrukwekkend. Na het energievolle Sonny’s Inc and friends concert met de spetterende performance van Jeroen van der Boom was er een slot prijsuitreiking en mocht ik de prijswinnaars en het publiek met het nummer “This is the moment” toezingen.

Na dit speciale moment werd het grote gordijn achter op het podium geopend waar inmiddels een changement had plaatsgevonden. Groot was de verrassing toen Guus Meeuwis met band tevoorschijn kwam. De trein raasde voort met “Kedengedeng” en een uitgelaten menigte.

Na diverse complimenten van de directeur van KPN en de organisator van het event te hebben mogen ontvangen, kijken wij terug op een zeer geslaagd en strak georganiseerd evenement.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG