Feest Koen ’t Hoen met Sonny’s Inc.

Camiel Meijer laat knap stukje organisatiewerk zien

Op 27 november 2014 speelde Sonny’s Inc. op het feest van Koen ’t Hoen. Het feest werd gehouden in het vernieuwde Gooiland te Hilversum. Het gehele theater werd gebruikt en en het was prachtig om te zien hoe de multifunctionele locatie tot zijn recht kwam, zo werd er in het theater stijlvol gedineerd en kon men genieten van divers entertainment, zo zong ook een operazangeres de gasten toe.

Na het diner werd men  ontvangen in het het prachtig gerestylde Grand Café, daar stond Sonny’s Inc. de internationale gasten op te wachten en speelden wij in eerste instantie croonersongs. Al snel ging het over naar dansrepertoire en werd het een fantastische party op de dansvloer. Na onze eerste set was er een optreden van Edsilia Rombley die ook een geweldig optreden weggaf daarna namen wij het direct over en speelden wij al onze krakers.

WijParty Koen 't Hoen namen afscheid van Koen met “My way” en de gasten werden uitgenodigd om naar de discotheque te gaan die zich beneden in het pand bevond, daar werd verder gefeest met DJ Peter Maronier. Felicitaties gaan uit naar Camiel Meijer, het feest was tot in de puntjes georganiseerd door Camiel  en zijn team.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG