Feest Goudse verzekeringen met Sonny’s Inc. René Froger en Xander de Buisonjé

Fantastisch feest op partyschip Ocean Diva Futura

 

Op 28 november 2015 speelde Sonny’s Inc. voor de Goudse verzekeringen het bedrijf dat al 90 jaar bestaat vierde het jubileum groots. De medewerkers werden onthaald in het Hulstkampgebouw te Rotterdam en daar werd genoten van een heerlijk diner met entertainment.

Na het diner lag het schip de de Ocean Diva Futura  aan de kade, de partijgangers werden uitgenodigd om aan boord te komen waar Sonny’s Inc. in grote bezetting klaar stond om het grote feest te beginnen.

Wij knalden er direct in en er ontstond een groot dansfeest, de feestvreugde was enorm na ruim drie kwartier gespeeld te hebben nam een dj het over en prepareerden wij ons voor het optreden met Xander de Buisonjé, de sympathieke zanger maakte er ook een geweldig feest van. Na een half uur was het optreden met Xander beëindigd en kondigden wij René Froger aan, de gasten waren keer op keer verrast want men wist van niets.
Sonny’s Inc. knalde door het dak met René Froger en iedereen zong mee, het was een wereldavond.

foto 3 foto 5 foto 4 foto 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG