Bayer viert feest met Sonny’s Inc.

Party in Papendal

Wat een feest was het gisterenavond  in Papendal Hotel & Congrescentrum én Sportcentrum. Op 25 nov 2014 speelde Sonny’s Inc. voor Bayer

Bij Bayer geloven ze dat duurzame landbouw het antwoord is op de uitdagingen waar de moderne landbouw voor staat. Met innovatieve oplossingen waaronder zaden, gewasbeschermingsmiddelen (chemisch en biologisch) en een dienstverlening op maat ondersteunen zij landbouwers in het verenigen van het economische succes van hun landbouwactiviteit met het nemen van verantwoordelijkheid op het vlak van milieu en maatschappij.

Het mooie bedrijf was op Papendal als dank aan het voltallig personeel voor een fantastisch behaald resultaat. In het kader van de teambuilding was er een uitgebreid programma. Na een heerlijk diner werden de gasten door mij en saxofonist Louis Gerrits opgehaald om naar de andere ruimte te gaan waar Sonny’s Inc. inmiddels in de startblokken stond.

De hele avond werd er gedanst en feest gevierd op de dansvloer en men wist ons te vertellen dat het nog nooit gebeurd was dat er zoveel heren op de dansvloer stonden te dansen want meestal zijn het de dames die hierin het voortouw nemen.

Papendal

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG