Event JACQUET Nederland met Sonny’s Inc

Gasten genieten van een swingend feest in The Harbourclub

 

Op 13 juni 2015  speelde Sonny’s Inc. op het jubileum event van JACQUET Nederland
JACQUET Nederland is onderdeel van de Jacquet Metals Group (IMS), de wereldwijde marktleider in het verbruik van RVS quarto platen. Met een verbruik van 1500 ton aan nikkellegeringen, 6000 ton gedecoilde plaat en 50.000 ton aan quarto platen op jaarbasis profiteren zij van een uniek inkooppotentieel. JACQUET Nederland is de specialist in roestvast staal, nikkellegeringen, titaan, duplex en hittebestendig materiaal. Het verkoopkantoor is gevestigd in Purmerend.

Jacquet Nederland bestaat 20 jaar en in het kader van het jubileum werd er  in The Harbourclub te Amsterdam stijlvol gefeest. Sonny’s Inc. stond opgesteld in the Harbourclub Next Door (de tweede mooie club van de locatie), wij stonden met onze Angels en DJ/VJ VInce. De aanwezige gasten bestaande uit zakenrelaties, collega’s, familie en vrienden genoten intens van de heerlijke ambiance,hapjes en de muziek van  Sonny’s Inc. in combinatie met DJ/VJ Vince.

In 3 sets brachten we de avond naar een werkelijk swingend hoogtepunt. Het was een legendarisch moment toen oma van 90 jaar met kleinzoon op de dansvloer stond. Eén van de eigenaren van Jaquet wilde graag dat we afscheid namen met “Jump” Werkelijk iedereen stond te springen, het was weer een mooie avond. Wij wensen Jaquet nog tientallen succesvolle jaren toe!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG