CRV event op Ocean Diva met Sonny’s Inc.

Ocean Diva uiterst strakke en vriendelijke organisatie.

 

Op zaterdagavond 06 juni 2015 speelde Sonny’s Inc. wederom op het personeelsfeest van CRV
In het jaar 2012 mochten wij ook voor dit bedrijf spelen. Het event werd toen gehouden in “Jaiselings Royal Palace” Wij hebben goede herinneringen aan dat optreden.

CRV staat voor Coöperatie Rundveeverbetering, CRV ontwikkelt en levert informatieproducten aan veehouders en organisaties ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Een voorbeeld is het online managementpakket VeeManager. Daarnaast ontwikkelt CRV genetisch materiaal (zoals sperma van fokstier) en beschikt daartoe over een van de grootste fokprogramma’s ter wereld. CRV is tevens de grootste stamboekorganisatie van rundvee in Nederland.

Ditmaal werd het event gehouden op het sfeervolle eventschip de “Ocean Diva”,het in rood uitgedoste personeel had er weer veel zin in. Het personeel werd met bussen naar de Waalkade te Nijmegen gebracht waar het schip in het zonnetje lag. Om 17.45 uur koos de Ocean Diva het ruime sop  en voeren we langs prachtig landschap. Op het dek stonden de enthousiaste gasten die met volle teugen aan het genieten waren van het heerlijke weer. Er werd een buffet gepresenteerd met internationaal eten en zo was er voor iedereen wat wils.

Sonny’s Inc. bracht eerst een easy-listening set en later op de avond ging het dak er vanaf. We hebben zoveel blije gezichten gezien dat we er vrolijk van werden. Voor de band was het optimaal genieten, want we hadden een wereldsound en we stonden met een grote bezetting afgewisseld met de sympathieke DJ Cosy.
Hulde aan de Ocean Diva en catering voor de uiterst strakke en vriendelijke organisatie.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG