Event van CRV in Jaiselings Royal Palace

Fantastisch bedrijfsevenement in Wernhout

Op zaterdagavond 06 oktober 2012 speelde Sonny’s Inc. op het event van CRV te Wernhout

CRV staat voor Coöperatie Rundveeverbetering, CRV ontwikkelt en levert informatieproducten aan veehouders en organisaties ter ondersteuning van de bedrijfsvoering. Een voorbeeld is het online managementpakket VeeManager. Daarnaast ontwikkelt CRV genetisch materiaal (zoals sperma van fokstier) en beschikt daartoe over een van de grootste fokprogramma’s ter wereld. CRV is tevens de grootste stamboekorganisatie van rundvee in Nederland.

Voor CRV wat het zaterdagavond dik feest en het werd gehouden in de imposante locatie van de Arjan van Dijk Groep “Jaiselings Royal Palace dat tussen Breda en Antwerpen ligt. Deze locatie kan tot ongeveer 3500 gasten verwelkomen. Het was een geweldig event en de gasten genoten van het concert van Sonny’s Inc, iedereen was aan het swingen. Wij waren ook zeer te spreken over de locatie en het uiterst vriendelijke personeel. Voor grote gezelschappen is “Jaiselings Royal Palace” echt een aanrader!

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG