Sonny’s Inc. in IJ-kantine Amsterdam

Feest met een Italiaans vleugje

Op 20 juni 2015 speelde Sonny’s Inc.op de schitterende Amsterdamse locatie: IJ-Kantine

Iets meer over de IJ-kantine
De IJ-Kantine is een vrolijk en eigentijds ingericht restaurant-café. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Vanaf ’s morgens kunt u hier terecht voor een kop koffie en ontbijt, later op de dag worden er heerlijke ambachtelijk bereide lunches en diners geserveerd.

Op de beide entresols bevindt zich o.a. de Lounge met open haard en twee besloten vergaderruimtes. Deze sfeervolle ruimtes worden ook gebruikt voor besloten diners en borrels. Vanuit elke zitplaats van het gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde.
Vanaf maart tot en met oktober is er voor de IJ-kantine een prachtig, op het zuiden gelegen, terras aan het water met parasols en karakteristieke verlichting. Je kunt je hier even ver weg wanen zonder dat je ver weg bent. De markante en transparante ruimte van de IJ-kantine leent zich ook uitstekend voor borrels, feesten en partijen.

Marco en Joyce 50 jaar
Wij speelden voor het bijzondere sympathieke stel Marco en Joyce Cianelli, het stel werd 50 jaar en het was tijd voor een dik feest.
Vele bekenden waren aanwezig ook uit het buitenland waren gasten overgevlogen om getuige te zijn van een fantastisch feest in de IJ-kantine.
Want fantastisch was het, de hele avond werd er gefeest en genoten de gasten met volle teugen in de heerlijke hippe ambiance.

We hadden op de avond voor het eerst een Italiaanse song gebracht van Eros Ramazzotti “ Se bastasses una bella canzone” de italiaanse familie kon het zeer appreciëren. De overgelukkige Marco en Joyce vertelden ons aan het eind van de avond dat zij van iedereen hadden gehoord dat het een onvergetelijk feest was. Sonny’s Inc. kon rekenen
op meerdere boekingen van het gezelschap. Na een heerlijke hamburger en een lekker drankje gingen we voldaan huiswaarts met wederom een missie positief volbracht. Wat is het toch een heerlijk vak.

sonny's inc solo Arjan

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG