Sonny Hoogwerf, Peter Douglas en Johnny Rosenberg bundelen krachten

Op 28 februari barst het Crooner concert van Sonny’s Inc. weer los. In de bijzonder stijlvolle Harbour Club te Amsterdam Oost zullen de gasten kunnen genieten van het dinnerconcert van Sonny’s Inc. Bigband. Vele klassiekers uit vervlogen tijden en het geweldige repertoire van crooner helden als Frank Sinatra, Sammy Davis junior, Michael Bublé, Robbie Williams zullen de revue passeren op deze Crooner Night.

Sonny ontvangt op deze avond zijn Crooner friends Peter Douglas en Johnny Rosenberg de impersonators van Frank Sinatra en Michael Bublé. De drie artiesten hebben hun muzikale krachten gebundeld tot een wervelende show, die de toeschouwer geen seconde met rust laat. Dat kan ook niet anders met drie mannen die hun sporen in de showbizz al ruim 25 jaar hebben verdiend. Na vele muzikale experimenten, omzwervingen en voorkeuren, komen deze drie vrienden eindelijk samen in één muzikaal hoogtepunt.

Save the date ………..Binnenkort zijn de tickets online verkrijgbaar! 

Crooner Night and more.. in the Harbour Club……It’s gonna be a night to remember…. zorg dat je erbij bent!

Informatie:

28 februari, 2019
19:00 - 23:30

The Harbour Club Amsterdam Oost
Cruquiusweg 67
Amsterdam

Prijs: Eerste rang € 31,00 Tweede rang € 21,00

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG