“POLO BRABANT VIERT HAAR VERJAARDAG!”

Sonny’s Inc. zal de inmiddels befaamde ‘Polo After Party’ komende jubileumeditie tot een memorabele avond maken!

Na de afgelopen negen successen van Polo Brabant, zal op 22 & 23 juni 2019 het spektakel wéér losbarsten. Deze tiende editie zal grootser en indrukwekkender dan ooit zijn. Met, zoals u ondertussen van de organisatie wel mag verwachten: een fantastische entourage, spannende polowedstrijden, een spetterende show van Sonny’s Inc. én een geweldig hoogstaande service. Kortom, een onvergetelijke tijd. Vanwege het feit dat komend jaar de tiende editie zal zijn, zal organisatie Polo Brabant u verwonderen met de leukste en meest unieke verrassingen.

Ontmoeten, verbinden en genieten staan natuurlijk ook bij de tiende editie weer centraal. In de perfecte ambiance kunt u samen met uw klanten, collega’s, vrienden of bekenden een onvergetelijke tijd beleven. Het voorrecht om niet alleen bekenden te ontmoeten, maar ook veel interessante onbekenden, is zeer groot. Dit alles onder het genot van een heerlijk drankje, een culinair hoogstandje én het geluid van de galopperende paarden die vlak langs u heen ‘racen’.

Weet u al wie u meeneemt naar de tiende editie van Polo Brabant?

Polo Brabanthttps://www.polobrabant.nl/

 

Informatie:

22 juni, 2019

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG