MUZIEK THEMAFEESTEN

TIMMACHINE VAN SONNY'S INC.

Bent u op zoek naar heerlijke muziek op uw themafeest? Sonny’s Inc. zorgt voor de gepaste muziek op uw feest of event. In retrostyle brengen wij de vele klassiekers van de jaren 70/80 Stijlvolle swingende muziek en danceclassics.

Muziek themafeesten door entertainmentband Sonny’s Inc.

Bent u op zoek naar muziek voor themafeesten? Sonny’s Inc. heeft ruime ervaring op het gebied van themafeesten en weet door het zeer gevarieerde en uitgebreide repertoire goed op de wensen in te spelen. Voor de Discoavond (Timemachine) 70s 80s hebben wij een breed disco repertoire met de goede oude danceclassics van Earth, Wind and Fire, Kool and the Gang, Michael Jackson, Lionel Ritchie, Tavares, The Trammps, Tina Turner, Diana Ross, etc.

Themafeest Timemachine Sonny’s Inc.
Wij spelen moeiteloos in op uw thema

Heeft u bijvoorbeeld een avond die in het teken staat van de Blues Brothers? Wij spelen er moeiteloos op in. Het opzwepende lied “Everybody” maar ook “Soulman” en song van Ray Charles “Shake your tailfeather” passeert de revue.

Latin, Tropical, Croonerrepertoire

Wat dacht u van een Latin of Tropisch Thema? Sonny’s Inc. heeft een uitgebreid repertoire aan Spaanse en Zuid-Amerikaanse songs. de leadzanger Sonny Hoogwerf heeft een Spaanse achtergrond. De band speelt songs van Ricky Martin, Juan Luis Guerra, Juanes ,Gloria Estefan en vele anderen. Een bekend thema van de band is de “Loveboat” die Zuid- Amerika en het Caribisch gebied aandoet. Met de door onze VJ geweldig gepresenteerde visuals en de optioneel bij te boeken danseressen is dit een waar spektakel.

Sonny’s Inc. is ook te boeken in Bigband. Wij nemen u mee naar vervlogen tijden en spelen classic crooner songs van het American Songbook van Frank Sinatra, Dean Martin en andere helden
Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG