“Come Fly With” met Sonny’s Inc.

5 juni: het grootste sterrendiner van Nederland

Op 5 juni 2014 bent u met uw gasten van harte welkom in het grootste pop-up restaurant van Nederland. Justin van Hooijdonk, Patron Cuisinier Karl van Baggem en top-entertainer Sonny Hoogwerf nemen u dan vanuit het NBC Congrescentrum, één van de meest veelzijdige en sfeervolle evenementenlocaties die Nederland rijk is, mee op een onvergetelijke wereldreis met vele culinaire en muzikale hoogtepunten.  Kaarten kunt u bestellen via: comeflywithme.nbcshop.nl     

Wat heerlijk als je een toplocatie als het NBC kan combineren met een Sterrenchef van “De Hoefslag” en Sonny’s Inc. de gasten met muziek mag entertainen.

Dit zijn nu de optredens waar wij blij van worden. Sonny’s Inc. Bigband brengt op deze avond een heerlijke show met dansers van NME geleid door de top choreografe Monira Mcintosh en de altijd spraakmakende visuals van onze eigen VJ Vince. Wij brengen op deze dinnershow heerlijk herkenbaar repertoire, croonersongs  en showblokken die de pan uit swingen. De show wordt geregisseerd door Ivo van Leeuwen

Op de avond zult u kunnen genieten van het culinaire avontuur van sterrenchef Karl van Baggem die zijn restaurant De Hoefslag vertegenwoordigt.  De gastheer Justin van Hooijdonk met zijn team zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

http://www.nbccongrescentrum.nl/comeflywithme/

Informatie:

5 juni, 2014
18.30

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG