Sonny’s Inc. live in Laren op  Lekker Laren 2014

Van 28 t/m 31 augustus a.s. is het weer zover. Dan bent u weer van harte welkom op de 2e editie van muziek/culinair festival Lekker Laren, in het centrum van Laren(NH) in het kloppend hart van het Gooi.

“Op basis van het succes en ervaringen vorig jaar zijn wij ervan overtuigd dat editie 2014 nog mooier, gezelliger en inspirerender wordt! U zult veel restaurateurs van het eerste uur ontmoeten, maar wij heten ook enkele nieuwe bijzondere restaurants uit de regio (en daarbuiten) van harte welkom!

Zo zijn wij enorm trots en blij met de deelname van nieuwe deelnemers als LUTE restaurant, restaurant Fifteen en The Harbour Club. Maar ook de deelname van bijvoorbeeld Pasar Malam prijswinnaar Warung Anisah en de VSOP-borrel tezamen met Gooiland maken de 2e editie van Lekker Laren een bezoek meer dan waard.

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij architecten bureau Kabaz als hoofdsponsor hebben kunnen aantrekken. Daar zijn wij natuurlijk ook ontzettend blij mee. Samen hopen wij Lekker Laren de komende jaren nog interessanter voor u te maken.” Aldus entertainer en medeorganisator en Sonny Hoogwerf.

Concept

Deelnemende restaurants of aanverwante organisaties presenteren zich vanuit een gezamenlijk culinair platform. Naast een hoop gezelligheid en de vele bijzondere ervaringen kunnen bezoekers van Lekker Laren nieuwe restaurants spotten en deze beoordelen aan de hand van uiteenlopende kleine gerechtjes. Deze worden tussen de Є4,50 en maximaal Є7,50 verkocht.
Naast restaurants krijgen ook horeca- en lifestyle gerelateerde bedrijven de kans zich vanuit stands te presenteren.

Muziek/Culinair festival Lekker Laren onderscheidt zich met name van soortgelijke festivals door naast de culinaire invulling veel afwisselend entertainment te programmeren. Lekker Laren richt zich hierbij op zowel de zakelijke- als particuliere doelgroep. Hiervoor worden er o.a. op donderdag een ‘Crooner Night’, op vrijdag een ‘Bubbles Night’, op zaterdag 30 augustus het traditionele concert van dé Gooise entertainmentband Sonny’s Inc. en op zondag een gezellige Familiedag georganiseerd, waarbij u in de ochtend opnieuw kunt genieten van een klassiek concert met nummers uit het American Songbook en ‘s middags o.a. van een kinderprogramma, een modeshow en mister Boogie Woogie
Alle vier de dagen zijn vrij toegankelijk!

Informatie:

28 augustus, 2014

Marktplein
Plein 1945
Laren

Prijs: Free

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG