La Vida Loca met Sonny's Inc.

Op 15 juni 2014 speelt Sonny's Inc. op het terras bij het beste en uiterst succesvolle Spaanse restaurant van het Gooi: VIDA.

Restaurant VIDA Hilversum viert Spaans feest met Sonny’s Inc.

Op 15 juni 2014 speelt Sonny’s Inc. op het terras bij het beste en uiterst succesvolle Spaanse restaurant van het Gooi: VIDA. Het optreden van Sonny’s Inc. staat in het teken van  La Vida Loca, het optreden zal in dit kader dan ook bestaan uit vele latin en Spaanse liedjes. Tezamen met de heerlijke tapas, Spaanse barbecue en de heerlijke Torres, Rioja of ander Spaanse wijnen belooft het een heerlijke middag/avond te worden.

Het restaurant VIDA is ontstaan uit liefde voor Spanje, het land geeft de eigenaren Edwin en Eefje Spitsbaard en hun team het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke specialiteiten. Waarom niet een klein stukje Spanje naar het centrum van Hilversum halen?  En zo werd VIDA een feit.

Inmiddels is Vida niet meer weg te denken uit Hilversum en wordt het restaurant bezocht door fijnproevers en vele bekende Nederlanders.
Op 15 juni is Vida the place to be, come to the party and Live La Vida Loca met Sonny’s Inc. of zoals men in Spanje zegt: Ven a la fiesta y vive la vida loca con Sonny’s Inc!

Informatie:

15 juni, 2014
16.00 uur

VIDA Hilversum
Naarderstraat 7
1211 AH Hilversum

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG