Erwin en Caroline Zweegman

Spetterend feest in Hooge Vuursche

Op vrijdag 24 september 2010 speelde Sonny’s Inc. op de Hooge Vuursche. Het was voor ons wederom een thuiswedstrijd.Wij speelden op het huwelijksfeest van Erwin en Caroline Zweegman.

Erwin en Caroline ZweegmanHet gelukkige echtpaar had mij tevens gevraagd om tijdens de huwelijkse ceremonie een aantal songs te zingen. Samen met Jan-Peter (één van mijn favoriete pianisten) wisten wij de juiste snaar te raken op de ceremonie.

De bruid wist van niets, groot was dan ook de verrassing toen zij door haar vader de trouwzaal werd ingeleid en wij het prachtige lied (op verzoek van de bruidegom) “This is the moment” brachten. Na een woordje van de ambtenaar van de Burgelijke stand speelden wij het lied “Ribbon in the Sky” van Stevie wonder.

Na het jawoord volgde er weer een verrassing want de bruidegom Erwin Zweegman had voor deze speciale gelegenheid de baspartij van “Everything” van Michael Bublé ingestudeerd en ik moet zeggen dat hij dit voortreffelijk deed, Erwin had namelijk pas vier maanden basles.

De aanwezige gasten feliciteerden het sympathieke stel onder het lied “Une Belle Histoire” en de ceremonie werd dan ook mooi afgesloten, op het prachtige balkon van de Hooge Vuursche werd er aansluitend Champagne gedronken. Inmiddels arriveerden onze technici om het instrumentarium neer te zetten voor het avondfeest waar Sonny’s Inc. met de 7-mansformatie zou optreden.

Het avondfeest was vanaf het begin een Party met een kapitale P, iedereen was blij en enthousiast. Wij wensen Erwin en Caroline heel veel geluk toe.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG