De Nederlandse Vereniging Van Scheepsleveranciers (NVVS)

Groot galafeest in Hotel Huis ter Duin met Sonny’s Inc.

Op zaterdag 25 september 2010 speelde Sonny’s Inc. op een groot galafeest in Hotel Huis ter Duin. Wij speelden op het galafeest van de Nederlandse vereniging van scheepsleveranciers.

De Nederlandse Vereniging Van Scheepsleveranciers (NVVS) streeft ernaar de scheepsbevoorradingsindustrie op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Een ieder die betrokken is bij de maritieme sector in Nederland heeft baat bij de inzet van de NVVS. De NVVS wendt haar invloed aan bij de ontwikkeling van nieuwe regelgeving. Dit kan zijn op lokaal, nationaal of op internationaal niveau; de NVVS is nadrukkelijk betrokken bij de totstandkoming van Europese regelgeving.

Sonny’s Inc. speelde in de Piquezaal van het statige Hotel, deze zaal staat bij ons bekend als een zeer verantwoorde akoestische zaal en bijzonder geschikt voor evenementen waarbij muziek de boventoon moet voeren. De avond begon met stijlvolle crooner muziek, onze klant had voor deze gelegenheid onze Small Bigband geëngageerd en het was heerlijk om de mooie klassiekers van o.a Frank Sinatra en Nat king Cole te zingen.

Tijdens het diner en de diverse gangen werd er flink gedanst op de heerlijke jazz en crooner songs.Na de eerste set veranderden wij van kleding, de smokings werden verruild voor de wat hippere witte outfits en wij kwamen terug met lekkere songs uit de jaren 60’70,80,90 en 2000. Het swingde de pan uit, de avond was bijzonder geslaagd.
Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG