Jeroen van der Boom viert feest met Sonny’s Inc. in Tilburg

Tilburg culinair 2010

Op 26 september 2010 speelde Sonny’s Inc. op het culinaire event “Tilburg culinair 2010”. Het feest was in éen woord geweldig wat kunnen die Brabanders feesten en wat zag het er allemaal mooi uit.

De diverse Tilburgse eetgelegenheden hadden flink uitgepakt. Dertien restaurants presenteerden er hun favoriete gerechten. Niet alleen voor de vlees- en visliefhebbers. Elke zaak had ook een vegetarisch gerecht op het menu staan. Ook werden er speciaal geselecteerde huiswijnen geschonken.

Wij begonnen te spelen en de sfeer zat er direct goed in. De grote verrassing was dat mijn buurman en vriend Jeroen van der Boom aanwezig was, Jeroen dacht dat hij met zijn sympathieke vrouw Dany een leuk avondje vrij was maar niets was minder waar….. onze topper Jeroen was de sigaar.

Het repertoire van Jeroen hebben wij ook in ons repertoire want zoals jullie wellicht weten gaan wij vaker uit met Jeroen. Ik riep Jeroen het podium op en hij vond het hartstikke leuk, hij zong zijn grote hits “Jij bent zo” en “De betekenis” en het plein stond op zijn kop. Samen zongen we nog “Ik kan het niet alleen” en iedereen ging uit zijn dak. De avond was geweldig en wij danken het personeel van restaurant “Tipi Wan” voor de voortreffelijke sushi, dim sum en de heerlijke Chardonnay

Afbeelding 9

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG