Hooglandse dorpsfeest “The 7th Night Of Hoogland

Magic No.7

Op donderdagavond 16 september 2010 speelde Sonny’s Inc. op de openingsavond van het Hooglandse dorpsfeest “The 7th Night Of Hoogland, Magic number 7.

Het was een zeer speciale avond omdat wij tezamen met de Hooglandse fanfare St. Caecillia een ruim 2 en een half uur durend concert zouden geven. Sonny’s Inc. was voor dit spektakel volledig geïntegreerd met de fanfare.

Ook dirigent Joel Eijssen keek reikhalzend naar deze avond uit. Na maandenlange voorbereidingen was de avond daar en met gezonde spanning gingen we deze dan ook tegemoet. Zo speelden wij veel nieuw repertoire en genoten wij van de enorme rijke sound van het orkest. De avond was meer dan geslaagd en we gingen voldaan huiswaarts.

Kijk even naar het Youtube filmpje voor een impressie, zoals jullie weten is het geluid niet al te best doordat het met een flipcamera-tje is opgenomen maar je krijgt wel een leuke indruk van de feestavond

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG