ECCO Walkathon in Amsterdam

Ecco Walkathon

Schoenenfabrikant ECCO organiseerde op zondag 1 oktober 2006 de ECCO Walkathon in Amsterdam. Deelnemers aan dit wandelevenement haalden geld op met hun voeten. ECCO doneert namelijk € 1,- voor elke gelopen kilometer aan projecten van drie goede doelen in Nederland, waaronder de Hartstichting, WNF en Unicef.

De ECCO Walkathon wordt sinds 1999 jaarlijks in diverse internationale hoofdsteden georganiseerd, zoals Kopenhagen, Stockholm, Berlijn, Warschau. Er zijn verrassende wandelingen van 6 en 10 kilometer door het centrum van Amsterdam. Ruim 3500 wandelaars hebben de Ecco Walkathon gelopen,. Bij de finish werden de wandelaars opgewacht door Sonny’s Inc. in “ECCO walkathon outfit”.De organisatoren waren uitermate tevreden over de opkomst en de muzikale invulling van Sonny’s Inc. Het was dan ook leuke en gezellige middag!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG