Bruiloft Brabander Cascino

bruiloft ItaliaanseOp 06 oktober 2006 speelde Sonny’s Inc. ter ere van het huwelijksfeest van Arjan en Rafaella Brabander/Cascino. Het feest werd gehouden in Hoeve de Viersprong te’s-Gravenzande een leuke locatie met tal van mogelijkheden en vriendelijk personeel. Het aardige van dit huwelijksfeest was dat de bruid Rafaella Italiaanse is.

Op haar verzoek hebben we op de avond zelf wat ingestudeerde Italiaanse songs gebracht. Voor Sonny’s Inc. was dit een echte uitdaging omdat wij normaliter geen Italiaanse muziek spelen. De stukken die we moesten spelen waren echter zo mooi dat we hebben besloten deze in het repertoire te houden. Het feest was zeer geslaagd. Als extra brachten we speciaal voor “Di mama”(de charmante moeder van de bruid) de klassieker “Volare”. Voortaan dus ook Sonny’s Inc. met Italiaanse songs……Che Viva Italia !!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG