Bedrijfsevenement HDI schadeverzekeringsmaatschappij

Karin Bloemen en Sonny’s Inc.

Op 10 oktober speelde Sonny’s Inc. op het besloten evenement van Gert Jan van der Loo met als opdrachtgever HDI een schadeverzekeringsmaatschappij voor de industriële sector. Ruim 800 gasten werden feestelijk onthaald in de Schiecentrale (studio 2) te Rotterdam.

Het feest had als thema “Oktoberfest” meegekregen. De zaal was schitterend gedecoreerd door Gert Jan van der Loo. Op de avond kon Sonny’s Inc. zich weer op verschillende wijzen profileren. Zo speelden wij de eerste set uitsluitend lounge muziek met prachtige solo’s van Arjan Muusz op sopraan en David Rockefeller op trompet.

De tweede set speelden wij jazzy crooner songs en softpop. De derde set was het swingen op danceclassics, latin en rocky muziek .De sympathieke Karin Bloemen was de presentatrice en de host van de avond. Wij mochten voor deze gelegenheid Karin Bloemen begeleiden, wat overigens erg leuk was, samen zongen wij: “Signed ,Sealed, Delivered” van Stevie Wonder en het sloeg in als een bom. Karin gaf als afsluiter een half uur durende show weg, iedereen genoot en de opdrachtgever was uiterst content over het evenement.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG