Sprookjeshuwelijk Gwen en Dirk Reemers in Château Neercanne

Topfeest Gwen en Dirk Reemers

Op zaterdag 30 september 2006 speelde Sonny’s Inc. Voor het kersverse bruidspaar: Gwen en Dirk Reemers. Het superfeest werd gehouden in de prachtige locatie Château Neercanne te Maastricht.

Château Neercanne ligt op een van de mooiste plaatsen van Maastricht, op de Cannerberg. Château Neercanne is het enige terrassenkasteel in de Benelux. Daniël Wolf van Dopff bouwde dit indrukwekkende kasteel in 1698. Hij liet op vier verschillende niveaus een fraaie baroktuin aanleggen. Drie van deze terrassen zijn in hun oude luister hersteld.

Gwen&DirkVanwege hun unieke waarde genieten zij heden ten dage een beschermde Unesco status. Op 9 december 1991 bood Hare Majesteit Koningin Beatrix als onze geëerde gast de regeringsleiders van de Europese lidstaten een feestelijke lunch aan in Château Neercanne als prélude op het verdrag van Maastricht. Sonny’s Inc. heeft vaker op het kasteel opgetreden, zo stonden wij in het verleden voor Sjeng en Ricky Schalke en mochten wij in het kasteel ook het bruiloftsfeest van top advocaat Abraham Moszkowicz opluisteren.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG