Daan van Doorn neemt afscheid van de Vion

Amstelhotel swingt met Daan van Doorn en Sonny’s Inc.

Op donderdag 12 november 2009 speelde Sonny’s Inc. in het Amstelhotel te Amsterdam op het afscheidsfeest van Daan van Doorn ,voorzitter van de Raad van bestuur van Vion N.V.

VION N.V. is een internationaal opererend foodconcern dat hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten maakt voor mens en dier. Het concern bestaat uit drie divisies: Ingredients, Fresh Meat en Convenience. VION realiseert een omzet van ruim € 7,1 miljard en biedt wereldwijd werkgelegenheid aan 18.000 medewerkers.

Daan van Doorn werd al eerder door zijn staat van dienst benoemd tot Officier in de orde van Oranje Nassau. Het afscheidsfeest van deze aimabele directeur was dan ook groots. Sonny’s Inc. mocht de totale muzikale invulling alsmede een stuk van organisatie doen. Het event dat bezocht werd door vele zwaargewichten uit de industrie en politiek genoten van optredens van de internationaal vermaarde Alessandro Safina en een optreden van de zeer goede jazz zangeres Katelijne van Otterloo.

Rond 23.00 uur was er een uur durend swingconcert van Sonny’s Inc. met klassiekers van Tavares, The Tramps, Earth wind & fire, Michael Jackson en veel andere swingende muziek…. het dak ging eraf! De loftuitingen van Daan van Doorn over Sonny’s Inc. en de gehele avond waren fantastisch. “We’ll meet again, het was inmiddels de derde keer in korte tijd dat wij voor de Vion mochten spelen, Sonny’s Inc. is de huisband van de Vion geworden”, sprak Daan. Wij wensen Daan en zijn vrouw en kinderen nog vele goede en gezonde jaren toe.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG