“Hart van Holland”

50-jarig Jubileum Fin

Op 07 november 2009 speelde Sonny’s Inc. in het “Hart van Holland” te Nijkerk.

Hart van Holland is voor Sonny’s Inc. bekend terrein, wij spelen dan ook graag in deze fantastische locatie. Het is één van de locaties waarbij alles klopt: sfeervolle zalen, vriendelijk personeel en goede catering. Sonny’s Inc. speelde op het galafeest van het 50- jarig jubileum van bedrijvenvereniging Fin. De FIN is de bedrijvenvereniging voor Naarden en Bussum.

De afkorting FIN staat oorspronkelijk voor Fabrikantenvereniging Industrieterrein Naarden. Reeds vanaf 1960 maakt de FIN zich sterk voor de belangen van het bedrijfsleven in Naarden. Sinds een statutenwijziging in 2002 maakt ook Bussum deel uit van de naam en daarmee ook van het werkterrein van de FIN. De Fin richt zich op alle bedrijven in Naarden en Bussum, in het bijzonder die bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Gooimeer Noord en Zuid in Naarden en Nieuwe Vaart in Bussum.

De FIN is een bedrijvenvereniging: een bundeling van krachten van individuele ondernemers met gezamenlijke belangen. Die collectiviteit heeft in de loop der jaren bewezen succesvol te zijn. En vaak niet alleen voor de aangesloten leden.

Het feest van de Fin was geweldig, leuk ook dat wij begonnen met een heerlijke lounge en jazzy set tijdens het diner. Vanaf 22.30 uur werd het een groot swingfeest en voegden Sonny’s Angels zich bij de band. Het was een leuke avond, tijdens de pauze deelden wij onze kleedkamer met Jeroen van der Boom die in het bijgaande Youtube filmpje nog leuk commentaar geeft op Sonny’s Inc. Na het optreden in de kleedkamer werd er geproost op Angel: “Gaby” en toetsenist “Roland Gaedtgens” die allebei jarig waren.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG