Bedrijfsevenement Graydon

James bond feest voor Graydon

Op 14 november 2009 speelde Sonny’s Inc. op de James Bond party van het bedrijf Graydon. Graydon is het Creditmanagment Bureau van Nederland. Voor bedrijfs- en kredietinformatie, debiteurenbeheer en incasso.

Het stijlvolle feest van Graydon werd gehouden in “Zuidpool” op het Rai terrein te Amsterdam. In de zomer beter bekend als “Strand Zuid”. De gasten hadden zich voor de gelegenheid fantastisch gekleed en je waande je dan ook echt in een James Bond setting.

Ook Sonny’s Inc. had vleugels deze avond, het was een top avond waarbij ook Berget Lewis bij ons een gastoptreden verzorgde. Onze Erica zong ook een mooi James Bond lied in haar gouden outfit, ze zag er prachtig uit. Top gedaan Erica !

Leuk van de band dat er om 00.00 uur 15 november “Happy Birthday” werd ingezet van Stevie Wonder, ik was jarig en zeer verrast, na afloop dronken we een glas Cava van Freixenet.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG