All Shook up

Feestelijke première met Sonny’s Inc.

Op zondag 22 november 2009 speelde Sonny’s Inc. op de feestelijke première van de musical comedy ‘All Shook Up – Love Me Tender’. Een nieuwe Nederlandse musical met de 25 grootste hitsongs van rocklegende Elvis Presley.

De afterparty was geweldig. Al voor dat de cast de feestruimte betrad zat de stemming er al goed in. rond 20.00 uur arriveerde de cast in de feestruimte opgewacht door de pers, media en genodigden.

Sonny’s Inc. zette het Elvis lied “Blue Suede Shoes” in en het feest barstte los. het werd een non-stop swingconcert van 2.5 uur lang. Aan het einde beklommen diverse musicalsterren het podium om een liedje mee te zingen ,René van Kooten en Brigitte Heitzer, Erica Yong, Gemma van Eck, Harrie Slinger, ze waren allemaal van de partij, het dak ging eraf !!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG