Corpus feest met Sonny’s Inc.

Bijeenkomst artsen in Corpus

Op 26 november 2009 speelde Sonny’s Inc. op de bijeenkomst van artsen van het Maasstad Ziekenhuis. De artsen kregen diverse presentaties en een rondleiding door het imposante gebouw: Corpus ” reis door de mens” te Oegstgeest.

CORPUS is een ‘reis door de mens’ waar de bezoeker op spectaculaire wijze kan zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol gezond eten, gezond leven en veel bewegen daarbij spelen.

De avond stond in het teken van gezellig met elkaar praten onder een lekker muziekje. Het zijn van die speciale avonden die ook door Sonny’s Inc. verzorgd worden, we spelen dan op een bescheiden niveau en niet te aandachtvragend. Uitermate geschikt voor congressen en bijeenkomsten. Sonny’s Inc. speelt dan voornamelijk easy-listening en jazzy repertoire. Het Corpus gebouw kunnen wij van harte aanbevelen, de akoestiek van de zalen zijn zeer goed en ideaal voor muziek evenementen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG