Bruiloftsfeest van Addy en Albertine in de Hooge Vuursche

Feest Addy en Albertine

Topfeest in Hooge Vuursche met Sonny’s Inc.

Op zaterdag 20 november 2010 speelde Sonny’s Inc. op het bijzonder leuke bruiloftsfeest van Addy en Albertine.

Het feest werd gehouden in de Hooge Vuursche dus we hadden wederom een thuiswedstrijd. Wat was het een feest, de gasten zagen er prachtig uit de heren gekleed in smoking en de dames in allerlei mooie cocktail jurken.

Het thema van de avond was black-tie met iets van zilver en daar was massaal gehoor aan gegeven. Wij vinden het altijd een aanrader om het feest een bepaald thema of dresscode mee te geven, je ziet vaak dat het feest bij de gasten al thuis begint, je moet er immers over nadenken hoe je jezelf op de avond wil presenteren.

Al bij binnenkomst van de stijlvolle gasten voelde je al een hele goede energie, wij hadden er zin in. Het leuke bruidspaar Addy en Albertine werden flink onthaald op het nummer “Brand New Day”. Vanaf dat moment werd het een gigantisch swingfeest non-stop tot 01.00 uur. Wij wisselden ons programma met onze eigen DJ. Het was weer een ouderwetse super avond in de Hooge Vuursche. De Hooge Vuursche is en blijft nr. 1 op de lijst van onze trouw en feestlocaties.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG