75-jarig jubileum Avery Dennison en party met Sonny’s Inc

75-jarig jubileum Avery Dennison

Op vrijdag 26 november 2010 speelde Sonny’s Inc. op het 75-jarig jubileum van het bedrijf Avery Dennison.

Avery Dennison, dat in 1935 werd opgericht, ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed assortiment kantoorartikelen – waaronder zelfklevende etiketten, fotopapier, indexproducten, presentatiemiddelen – zelfklevende postzegels, batterijen, reflecterende wegmarkeringen, speciale tape en geautomatiseerde etiketterings- en labellingsystemen. Avery Dennison is wereldleider op het gebied van onder andere zelfklevende materialen en levert totaaloplossingen voor diverse doelgroepen.

Het grote event werd georganiseerd in de magistrale Sint Pieterskerk te Leiden. Het evenement zat goed in elkaar, in de middag werd er druk gerepeteerd.

Met verschillende medewerkers van Avery Dennison werd een dans ingestudeerd. Dit alles onder de bezielende leiding van choreograaf Gerald Windt. Het begin van de feestavond werd ingeluid met het aanstekelijke dansnummer “I gotta feeling” gespeeld door Sonny’s Inc. met daabij de dans van de medewerkers en ondersteuning van professionele dansers.

De sfeer zat er goed in, er werd gedanst, gefeest en er werd genoten van de fantastische catering en de geweldige ambiance van de prachtig uitgelichtte kerk. Later op de avond ondersteunde Sonny’s Inc. de bedrijfsband van Avery Dennison die speciaal drie nummers hadden ingestudeerd, dit tot grote vreugde van de uitgelaten personeelsleden van Avery Dennison.

Iedereen was onder de indruk van een knap staaltje organisatiewerk van één van de beste organisatiebureaus uit Brabant “Ppeople”

Bart en Sheila zetten een top event neer met grote waardering voor het entertainment wat zich uitte in een perfecte verzorging, daar was men het in de kleedkamers unaniem over eens. We kijken terug op een bijzonder geslaagd evenement.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG