Afscheidsfeest van directeur Alhard Hungerink van Optitrade

Alhard Hungerink

Op zaterdag 27 november 2010 speelde Sonny’s Inc. op het afscheidsfeest van directeur Alhard Hungerink van Optitrade.

Optitrade is dé retailserviceorganisatie voor de optiekbranche in Nederland. Het feest werd gehouden in de lichtfabriek te Haarlem. Het was een heerlijk swingfeest met prachtige animatieacts ook de swingende souldiva’s Big Black and Beautiful waren van de partij.

De directeur Alhard werd flink in het zonnetje gezet, de gasten waren aangenaam verrast toen ze op een gegeven moment werden toegezongen door Alhard zelf met een eigen gemaakte tekst op de melodie van “Gute nacht freunde”. We eindigden het event met het toepasselijke lied “My way” gevolgd door het speciaal aangevraagde en lievelingslied van Alhard “Hello Mary Lou”

Alhard was zichtbaar geraakt en genoot samen met zijn vrouw met volle teugen van de warmte om hem heen. Wij wensen Alhard nog vele fijne jaren in geluk en gezondheid toe! Het event was georganiseerd door het topbureau uit Brabant “PPeople”

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG