Arsenaal te Naarden-vesting

Naarden-vesting swingt met Sonny’s Inc.

Op zondagmiddag 28 november 2010 was het feest in het Arsenaal te Naarden-vesting.

Sonny’s Inc. speelde op het zelf georganiseerde feest. Onder de noemer Sunday Afternoon hadden wij tezamen met Paul Fagel een leuke swingende muzikale middag georganiseerd waarbij ook de kinderen van harte welkom waren.

Wij speelden met de grote bezetting en presenteerden een nieuwe Angel “Helene Jansen” die het uitstekend deed. Onze eigen VJ/DJ was ook van de partij en als gastoptreden trad onze crooner friend Peter Douglas op.

Vol trots presenteerden wij ook Sisters, de bekende damesgroep uit de jaren negentig.De dames zetten een steengoede show neer. Leuk detail is dat Sisters bij ons op kantoor te boeken is. Sisters are back!

Het was een bijzonder geslaagde middag waarbij wij vele branchegenoten, opdrachtgevers, fans, vrienden en de leukste onbekenden konden verwelkomen, zij maakten kennis met de gerenoveerde theaterzaal en de heerlijke ambiance van het Arsenaal.

Sonny's Arsenaal 2010-5242 (Medium) Sonny's Arsenaal 2010-5241 (Medium)Sonny's Arsenaal 2010-5296 (Medium)

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG