100-jarig jubileum van de Hilversumsche Golf Club

Hilversumsche Golfclub viert feest

Hilversumsche golfclubOp 13 november 2010 speelde Sonny’s Inc. op het 100-jarige jubileum van de Hilversumsche Golf Club.

Het feest stond in het teken van de voor dit event toepasselijke slogan “Once in a Lifetime” Het chique feest werd gehouden in de inmiddels tot thuisbasis benoemde locatie van Sonny’s Inc. “Kasteel de Hooge Vuursche” te Baarn.

De maximale capaciteit van deze unieke locatie werd benut zo waren alle zalen in gebruik en was er divers entertainment, steltlopers,lakeien, een butler, Frank in Person, etc.

De sfeer was fenomenaal en de gasten hadden hun best gedaan om er op hun paasbest uit te zien, na het drukke programma met en rondom verschillende acts was Sonny’s Inc. de afsluiter en hoofdact van de avond.

In een ruim anderhalf uur durend concert ontstond er een waanzinnige party waarbij de gasten non-stop aan het dansen waren en genoten van het door Sonny’s Inc. gepresenteerde repertoire. Veel lof gaat uit naar de organisatie voor een strak geregisseerd evenement. Het was weer een mooi Gooisch feestje!

100 jaar Hilversumsche golfclub

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG