Feest van de technische handelsonderneming PERK

Taets Art Gallery te Zaandam

PerkOp 31 oktober 2010 speelde Sonny’s Inc. op het het feest van de technische handelsonderneming PERK.

Perk is de totaalleverancier van hoogwaardige materialen, gereedschappen en machines voor vele industriële afnemers in heel Noord-Holland. Ter ere van het imposante 175-jarige jubileum werd er in de prachtige locatie Taets Art Gallery te Zaandam een spraakmakend event gehouden.

De sfeer was optimaal en de gasten genoten van het muzikale programma op de avond, zo werd op de mooi gedecoreerde bovenverdieping van het pand DJ Eno-c en Sonny’s Inc. afgewisseld. Aan het einde van de avond gaf Rene Froger en zijn Frogettes een halfuur durende show weg voor de enthousiate gasten. Wij sloten de avond af met disco en dance repertoire en we kijken terug op een wederom bijzonder swingende en geslaagde avond waarbij veel hulde uitgaat naar organisatiebureau Happy Company die een strak event neerzette met oog voor detail en entertainment.
Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG