Bedrijfsevenement NMI

Nmi swingt op Jules Verne

Op 15 mei 2009 speelde Sonny’s inc. op het futuristisch ogende partyschip de Jules Verne.

Overal waar de Jules Verne verschijnt op de binnenwateren van Nederland en aangrenzende landen, zorgt ze voor verbazing. De belijning van het bijna 80 meter lange schip is dan ook spectaculair anders en schept navenante verwachtingen. Daarin wordt men aan boord zeker niet teleurgesteld.

De multifunctionele inrichting biedt inspirerende mogelijkheden voor uw productpresentatie, congres, expositie of feest.

Feest was het zeker, wij speelden voor NMI, de onafhankelijke specialist voor testen, certificeren, kalibreren en trainen op het gebied van metrologie en kansspelen.

Al bij binnenkomst werden de gasten feestelijk onthaald door “Franse” lakeien met champagne. Het thema was Black and White en iedereen had daar gehoor aan gegeven.

De avond startte met de openingsact van Sylvia Houtzager, direct gevolgd door bigband muziek en croonersongs van Sonny’s Inc. Na deze set kwamen wij terug om de party te ontketenen met onze swingende feestmuziek. Al varende genoten wij weer van een heerlijke avond met leuk publiek. De strakke organisatie was in handen van de La Promesse Groep.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG