Bruiloftsfeest Fam. Oosterwaal

Toplocatie Karpendonkse Hoeve

Op zaterdag 09 mei speelde Sonny’s Inc., op het bruiloftsfeest van het bijzondere echtpaar Oosterwaal. Het aardige van dit super feest was dat het echtpaar voor de tweede keer met elkaar trouwde want 17 jaar geleden trouwde dit sympathieke stel voor de wet en ditmaal was het bruidspaar voor de kerk getrouwd.

In de prachtige topculinaire lokatie: De Karpendoenkse Hoeve werd het feest gehouden. De Karpendonkse Hoeve heeft van zichzelf al grote allure desalniettemin was het decoratie en eventbureau Bylei ingehuurd om één van de zalen te decoreren tot een waar lounge/party vertrek en ik moet zeggen dat dit zeer smaakvol gedaan was..Het feest brak om 21.00 uur los en de oude klassiekers en discokrakers gingen erin als koek. Rond de klok van 00.30 uur kondigden wij onze friendsReplay  aan die met begeleiding van Sonny’s Inc. de avond tot een absoluut hoogtepunt brachten . Tot slot brachten wij het nummer Angels en de gasten waren getuige van een ongelooflijk mooie lasershow op het fraaie park voor de Karpendonkse Hoeve. De gasten genoten van een avond waarin culinaire hoogstandjes, top-entertainment en goede organisatie bij elkaar kwamen

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG