Praatprogramma En Dan Nog Even Dit

Promotie Dueña de mi Corazón

20 mei was ik te gast in een leuk praatprogramma: En Dan Nog Even. Dit Het programma werd gepresenteerd door Leonie ter Braak en André van der Zee ze praten je bij over alles wat Overijssel bezighoudt.

Een dagelijks praatprogramma met leuke, bijzondere en bekende gasten. Ze ontvangen gasten uit de wereld van mode, sport en showbizz, onder wie veel bekende Nederlanders. Maar ook mensen die op een bijzondere manier in het nieuws zijn gekomen schuiven aan in EDNED.

Verder is er aandacht voor onder meer grappige krantenberichten en opmerkelijke initiatieven. Vast onderdeel is de Stelling van de Dag.Te gast vandaag was fractievoorzitter Femke Halsema van GroenLinks. Met haar werd onder meer vooruitgeblikt op de Europese verkiezingen.Johan Middelkamp van de stichting SOS Straatkinderen en matroos Rick Franke van de Koninklijke Marine vertellen over een project voor kansarme kinderen in Roemenië.En last but not least ikzelf. Ik was er in het kader van de promotie van onze single Dueña de mi Corazón. Kijk voor de aardigheid eens naar het interview

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG