SONNY'S INC. DELUXE

MET VUURWERK OP HET PODIUM

Sonny's Inc. met spectaculair vuurwerk een DJ en eventueel danseressen

Vuurwerk is spectaculair en dé eyecatcher van ieder evenement, klein of groot.

De XXL versie (11 musici + ledwall) versie wordt uitgebreid met op maat gemaakte visuals, laser, en specials zoals sparkulars (vuurwerkfonteinen), streamers en Co2. Tezamen met onze spectaculaire lichtshow zorgt dit voor dé totaalbeleving. Ook wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een opening, het in het zonnetje zetten van jubilarissen of award winnaars zullen de sparkulars hieraan een extra feestelijk tintje  geven.

DJ ter ondersteuning

Ook brengen wij in de XXL versie standaard een DJ mee die zijn repertoire perfect afstemt op de band. Onze DJ draait voorafgaand aan het feest, in de pauzes van de band en eventueel na afloop. Kortom u bent helemaal klaar, laat de gasten maar komen!

Als klap op de vuurpijl onze showdanseressen

Helemaal bijzonder is het om aan de Deluxe versie onze showdanseressen toe te voegen. Meer informatie treft u onder het kopje uitbreidingen.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG