SMALL BIG BAND 14-MANS FORMATIE

2 BANDS IN 1!

Tijdens uw diner dansant komen wij met een 14- mans formatie bigband om uw diner geheel in stijl op te luisteren!

MOOIE SETTING OP HET PODIUM

Uiteraard ziet dit er gelikt uit. Een combinatie van zwarte en witte smokings in een mooie setting op het podium. De populariteit van de Big Band is geheel terug. Met name zangers als Robbie Williams, Michael Bublé en Harry Coninck Jr. hebben de aandacht gevestigd op de oude klassiekers. Ook dit fenomeen is bij Sonny’s Inc. niet ongemerkt voorbij gegaan. Onze XL formatie  met maar liefst 6 blazers.

SWINGEN EN WEGDROMEN

Stelt u zich eens voor: bij binnenkomst worden uw gasten onthaald in een muzikale ouderwetse romantische sfeer. U gaat aan tafel en na een aantal instrumentale klassiekers, komt entertainer/zanger Sonny op het podium die de songs zal vertolken van onder meer Frank Sinatra, Harry Connick Junior en Nat King Cole. Songs als: Fly me to the moon, Come fly with me, New York, Bad Leroy Brown, The Lady is a Tramp, I’ve got you under my skin, Beyond the sea, Route 66, Straighten up and fly right, Mack the knife, Mr. Bojangles etc. zullen de revue passeren.

SPECIAAL GEARRANGEERDE MEDLEYS

Tegen de tijd dat uw nagerecht wordt geserveerd nemen wij een kleine pauze om onze smokings te verruilen voor witte, hippe outfits. We komen terug om uw gasten een ongelofelijke swingende avond te bezorgen. De Big Band is nu een partyband geworden en er wordt natuurlijk gebruik gemaakt van de muzikale rijkheid van het voltallige orkest. U zult kunnen swingen en wegdromen bij songs als: the Loveboat, Copacabana, Rio, Oye mi canto, Conga, La vida Loca, Maria(un dos tres) Demasiado Corazon, Despacito, Bailando een fantastische sambamedley met het feest der herkenning.
Voor nog meer swing zal de avond afgesloten worden met speciaal gearrangeerde medleys van o.a. Earth wind & Fire, Kool & the Gang en Michael Jackson. De avond zullen wij tot een absoluut hoogtepunt brengen en het zal een night to remember worden.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG