SANDER TOURNIER

PIANIST/KEYBOARDS

Door de brede muzikale interesse van Sander heeft hij een geheel eigenstijl ontwikkeld. Zo is hij o.a. te horen in de jazz, soul, blues, pop, R&B, wereldmuziek, Hip Hop en Dance.

Producer, componist en arrangeur

Een vrolijke en gevleugelde pianist! Sander is naast zijn werkzaamheden bij Sonny’s Inc. actief als producer, componist en arrangeur voor verschillende nationale en internationale producties. Hij heeft zijn studie gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, het Hilversums Conservatorium en is aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam afgestudeerd.

Breed ontwikkeld en eigen stijl

Door de brede muzikale interesse van Sander heeft hij een geheel eigenstijl ontwikkeld. Zo is hij o.a. te horen in de jazz, soul, blues, pop, R&B, wereldmuziek, Hip Hop en Dance. Hij deelde het podium met diverse artiesten waaronder Jan Vayne, Wibi Soerjadi, Denise Jannah, Enrique Iglesias, Billy Haynes (Tina Turner), Louis Johnson (Michael Jackson), Lisa (X-Factor), Stef Bos, Erik Mesie (Toontje Lager) en Riem de Wolff (Blue Diamonds).

Daarnaast is Sander adviseur / product specialist voor Yamaha en voor de Duitse topfabrikant van Vleugels en Piano’s C. Bechstein. Ook heeft hij de zelf spelende vleugel geprogrammeerd voor Gordon tijdens Toppers in Concert. Momenteel geeft Sander demonstraties en is hij soundspecialist van het merk YAMAHA.

 

yamaha-logo-black

Sander and Sonny’s Inc. endorsed by YAMAHA

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG