ARJAN MUUSZ

SAXOFOON

Fantastisch, een musicus met een zesde versnelling! Hij is in staat om een hele zaal op zijn kop te zetten met zijn funky solo's. Arjan is sedert jaren de vaste saxofonist van Sonny's Inc. In 1997 studeerde hij af aan het Rotterdams conservatorium als docerend en uitvoerend musicus

Coördinator popafdeling conservatorium Haarlem

Fantastisch, een musicus met een zesde versnelling! Hij is in staat om een hele zaal op zijn kop te zetten met zijn funky solo’s. Arjan is sedert jaren de vaste saxofonist van Sonny’s Inc. In 1997 studeerde hij af aan het Rotterdams conservatorium als docerend en uitvoerend musicus. Na coördinator te zijn geweest van de popschool van de Rotterdamse muziekschool en de Jazzafdeling van het Rotterdams conservatorium is hij nu coördinator van de popafdeling van het conservatorium van Haarlem.

Indrukwekkende referentielijst

Arjan heeft zijn sporen in de muziekbusiness ruimschoots verdiend en heeft een zeer indrukwekkende referentielijst. Zo mocht hij in zijn carrière samen werken met o.a. Gloria Gaynor, The Trammps, The Four Tops, the Temptations, Gordon, Lee Towers, Gerard Joling, Toni Braxton, Herman Brood, Xander, Postmen, Direct, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Boudewijn de Groot en vele anderen. Hij behoort tot de vaste blazerssectie van Alain Clark, en speelt in Belgie zeer regelmatig met Clouseau, Natalia en Soulsister.
Op talloze cd’s, dvd’s, commercials en films ( o.a. Alles is Liefde, en De Tweeling) is zijn unieke geluid te horen. In zijn eigen productie studio neemt hij regelmatig solo of sectie werk op voor verschillende artiesten en projecten. Een leuk detail is dat Arjan beide muziekbanden (2000 en 2004) van de dressuurkuren van Anky van Grunsven heeft ingespeeld. In beide gevallen was het goud!

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG