HERMAN ONNEN

GITARIST

Herman Onnen is een goedlachse, sympathieke gitarist met een indrukwekkende staat van dienst. Als conservatorium-geschoolde muzikant en lid van Sonny's Inc. heeft hij een breed repertoire opgebouwd in pop, jazz, latin en beginnend klassiek.

Sessiemusicus en docent

Herman Onnen is een goedlachse, sympathieke gitarist met een indrukwekkende staat van dienst. Als conservatorium-geschoolde muzikant en lid van Sonny’s Inc. heeft hij een breed repertoire opgebouwd in pop, jazz, latin en beginnend klassiek. Met zijn passie voor zowel elektrische als akoestische gitaar brengt hij een veelzijdigheid die je maar zelden tegenkomt. Notenlezen of spelen op het gehoor, alles mag en kan voor Herman. Hij gelooft dat je niet perfect hoeft te zijn in iets om er volop van te genieten.

Studio Boslust

Als jonge vijftiger met vele live-ervaringen op zijn naam, houdt Herman van het tot op het bot uitpluizen van liedjes. Slag, solo of tokkel, hij beheerst het allemaal. Hij haalt inspiratie uit gitaristen als John Mayer, James Taylor, Pat Metheny, Carlos Santana en Gary Moore.

Zijn passie voor muziek en lesgeven bracht hem ertoe om zijn eigen studio op te zetten: Studio Boslust. Hier, op een voormalig gevangenisterrein midden in de Amerongse bossen, creëerde Herman een knusse, professioneel uitgeruste studio voor audio- en videoproductie.

Sinds 2003 runt Herman de studio met enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen. Hier biedt hij zijn filosofie van onbegrensd speelplezier aan: of je nu een oude hobby nieuw leven wilt inblazen of als beginner wilt starten, bij Herman ben je van harte welkom.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG