30-jarig jubileum feest van Hotel van der Valk Moers

Sonny’s Inc. swingt in Duitsland… es ging loss!

Op woensdag 05 oktober 2016 speelde Sonny’s Inc. Bigband op het 30-jarig jubileum feest van Hotel van der Valk te Moers in Duitsland. Nog in de roes van het bijzonder geslaagde theaterconcert in Spant! vertrokken wij met veel plezier naar Moers. Wij waren bijzonder vereerd dat wij waren uitgenodigd om het event op te luisteren.

Zo waren er diverse Duitse kopstukken uit de plaatselijke politiek en andere vips om getuige te zijn van de viering van 30 jaar Van der Valk in Moers.
Er werden spectaculaire presentaties gegeven met prachtige beelden op het immense ledscherm van VJ Geert de Jong en ook waren er verrassende animatieacts die nog meer kleur gaven aan het event.

Sonny’s Inc. speelde tijdens het diner easy- listening crooner songs en na het diner was het knallen op de dansvloer, we merkten al snel op dat de gasten enorm reageerden op onze latin set, es ging loss….. het werd een gigantisch swingfeest. De missie was geslaagd en de complimenten na afloop deden ons zeer goed. “Ihr seit wirklich partykönige, es war super” riep één van de dolenthousiaste gasten. De verzorging van de artiesten was uitstekend aan alles was gedacht. Hulde aan al het personeel, het was top in Duitsland!

schermafbeelding-2016-10-06-om-14-54-12

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG