Gala JFK Greatest Man 2016

Gala JFK swingt met Sonny’s Inc. Bigband

Op zaterdagavond 08 oktober 2016 speelde Sonny’s Inc. Bigband op het prestigieuze Gala van JFK Greatest Man 2016

Sergio Herman is zaterdagavond in de Amsterdamse Harbour Club uitgeroepen tot JFK’s Greatest Man 2016. De topkok en man van Ellemieke Vermolen kreeg de prijs uit handen van Peter R. de Vries, die in 2008 met de titel naar huis ging. Volgens de jury verdient Herman de prijs omdat hij stijlvol, ambitieus, succesvol, creatief en vernieuwend is.
Herman treedt met zijn benoeming in de voetsporen van onder anderen Humberto Tan, Frank de Boer, André Kuipers, Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Pauw, Edwin van der Sar en Armin van Buuren.

De avond was vol glamour, op het prachtige podium van The Harbourclub speelde Sonny’s Inc. veel crooner repertoire en de gasten genoten. Na de veiling brak het feest los. Met “Fireball” openden wij het grote dansfeest, werkelijk iedereen stond in het restaurant te dansen. Magisch was het moment dat wij Berget Lewis aankondigden en dat wij samen “One” zongen. Een half uur lang kwam het swingende repertoire met Berget voorbij en het restaurant stond op zijn kop. Na Berget Lewis gaf Lange Frans een show weg.

Het  restaurant gedeelte was voorbij en de gasten werden naar de andere zaal van de Harbourclub (Next Door) gedirigeerd waar Sonny’s Inc inmiddels klaar stond met een tweede set-up. Een half uur lang speelden wij onze topstukken en wat was het een ongelooflijke swingparty. Na Sonny’s Inc. draaide een goede DJ tot de vroege uurtjes. Wat een topavond was het…. voldaan gingen wij huiswaarts.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG