“Winter Wonderland” voor Priority Telecom

Priority Telecom

 

Na de cd presentatie op 13 december ’s middags in de Brasserie Muiden was het even haasten naar het Nieuwegein Business Center waarin het bijzonder leuke Wintervillage gesitueerd is.

Wij speelden voor het bedrijf Priority Telecom en de bedoeling was dat om 19.30 uur de gasten onthaald zouden worden met de Christmas song: “Winter Wonderland” Wintervillage is een Business Center omgetoverd tot een sfeervol, winters tafereel in 19e eeuws Amsterdam. Bevroren grachten, besneeuwde kerstbomen, winterse lekkernijen.

WinterVillage is een initiatief van Incentive Holland. Zij biedt pakketten op maat aan voor personeel, groepen, gezelschappen, directies, partners en afdelingen. Er is in Nieuwegein Business Center plaats voor 150 tot 1500 personen.

Bij binnenkomst zat de sfeer er gelijk goed in, de buffeten waren zeer goed verzorgd en het ijsplezier van alle personeelsleden van Priority Telecom was goed van de gezichten af te lezen.

Na het buffet en het schaatsen, was het anderhalf uur lang knallen met Sonny’s Inc.

Het was Paaaaaaaaaaaartyyyyyyyy !!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG