Orange Babies

CD Orange Christmas gepresenteerd in Brasserie Muiden

Op dinsdag 13 december werd er om 16.00 uur de CD Orange Christmas gepresenteerd in Brasserie Muiden. SBS shownieuws, het weekblad Privé, de Gooi-en Eemlander, Caroline Tensen, Natasja Froger, Jeroen van de Boom, de burgemeester van Muiden Mevr.Worms en alle sponsoren waren aanwezig. .

cd orange

De stukken van de Cd werden fantastisch gespeeld door de band en Ad Smit eigenaar van Smit Sound Service zorgde voor een top geluid.

Na afloop van de presentatie kreeg Caroline Tensen de Cd officieel overhandigd van Burgemeester Worms. Caroline hield een hartverwarmende toespraak over Orange Babies en er werd gul gedoneerd. Leuk ook dat er door Digidoek 250 stuks werden besteld. Camiel Meijer: eigenaar van de Brasserie was vol lof over de bijzondere middag. Om 17.30 uur was het even haasten omdat wij om 19.30 uur in Nieuwegein een ander evenement moesten opluisteren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG