Officiële opening van Winter Village Stadshart Amstelveen

Feest met Sonny’s Inc. on ice!

Op zaterdag 26 november 2016 speelde Sonny’s Inc. op de officiële opening van Winter Village Stadshart Amstelveen. Voor de kerstboom in het midden van de schaatsbaan trad Sonny’s Inc. op.
Na een woordje van een aantal hoogwaardigheidsbekleders en de Stadsdichter barstte het feest los. Het was koud maar bovenal beregezellig!

De bezoekers van Winter Village kunnen vier weken lang hun hart ophalen en genieten van de kerstmarkt tussen de`veertig sfeervolle chalets met diverse winterse producten en lekkernijen. Daarnaast kan er natuurlijk volop geschaatst worden op de vijfhonderd vierkante meter grote ijsbaan en gezellig gegeten worden in het Winter Village Restaurant.

Winter Village is een uniek evenement waar gezelligheid, lekker schaatsen, genieten van de kerstmarkt en het sfeervolle restaurant centraal staan.
Winter Village is ook te vinden in het hart van Laren, een bezoekje is beslist de moeite waard!

Song Sleigh Ride opgenomen op Winter Village Laren.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG